Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Recept Bunettas u bitschins da la diala

Uschia fas ti tes agen bitschins da la diala.

Coier: 20 min.

Las ingredienzas
per 35 bitschins

    • 300 g farina
    • 300 g zutger
    • 200 g paintg
    • 8 ovs
    • Ina presa sal
    • 2 tg aua
    • 1 tp extract da vaniglia
    • 2 tp suc da citrona
    • 35 Toffifees

tp = tschadun pitschen
tg = tschadun grond

Pass per pass

  1. Maschadar la farina, 100 g zutger, il paintg, il mellen dals ovs, sal, aua e zutger da vaniglia ad ina  bella pasta fina.
  2. Laschar ruassar la pasta durant ca. 1 ura en la frestgera.
  3. Zullar ora la pasta sin farina e tagliar ora rudellas da ca. 5 cm.
  4. Metter las rudellas sin ina lastradal furnel ed agiuntar in Toffifees en la mitad.
  5. Sbatter il alv dals ovs e dar tiers il suc da citrona ed il rest dal zutger (prudentamain) L’alv sbatti dals ovs dastga esser fitg dir. Sch’el dat ensemen, simplamain sbatter vinavant.
  6. Meter l’alv d’ov en in stgarnuz da sprizzar e squittar l’alv d’ovs enturn mintga Toffifee.
  7. Metter las bunettas/ils bitschins en il furnel da 180o e coier per ca. 20 min.

Copyright e recept da d’Alina Lutz

Artitgels legids il pli savens