Pavigliun da glatsch or da l’onn 1905 vegn renovà per 8 milliuns

Per 8 milliuns francs duess l’edifizi vegnir reconstruì. In regal che la famiglia Niarchos fa a favur d’in nov lieu d’inscunter ed occurrenzas per la publicitad. Architect vegn ad esser Lord Norman Forster, in um renumnà internaziunal.

visualisaziun project

Legenda da maletgs: Ina visualisaziun dal project che duai vegnir realisà per l'enviern 2017 mad

Cun Forster lavura l’architect indigen Arnd Küchel vi dal project che duai esser realisà l’enviern 2017. Quai betg senza intenziun zuppada. Il pavigliun duess per exempel esser il lieu per las ceremonias da medaglias dal champiunadi mundial da skis 2017 a San Murezzan. Il pavigliun sa chatta numnadamain en ina zona da planisaziun sport e sto perquai avair in diever sportiv.

Restaurant cun terrassa ed ina tribuna

En l’emprima etascha dal pavigliun duai dar in restaurant cun ina terrassa cun bler lain en l’intern. Extern duai il project restar datiers al original. Quest vala numnadamain sco degn da vegnir protegì, vala oz dentant era sco decadent.

visualisaziun

Legenda da maletgs: Uschè pudessi guarder or durant il champiunadi mundial 2017 a San Murezzan mad