Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Engiadina 5 onns giubileum «Talvo by Dalsass»

Ina staila da Michelin e 18 puncts Gault-Millau posseda la cuschina da Martin Dalsass. Dapi tschintg onns maina il cuschinier il restaurant 'Talvo' a Champfèr.

Oriund è Martin Dalsass dal Tirol dal Sid, ma tut sia vita ha el lavurà en Svizra. 26 onns ha el manà il restaurant Santabbondio en vischinanza da Lugano. Las muntognas e la bellezza da l’Engiadin’Ota han manà el en il Talvo a Champfer.

Cuschina mediterrana cumbinà cun cuschina tradiziunala dal Tirol dal Sid

audio
5 onns giubileum “Talvo by Dalsass”
ord Novitads dals 20.12.2016.
laschar ir. Durada: 2 minutas 23 Secundas.

La filosofia da Martin Dalsass è ina cuschina mediterrana d’auta valur. La basa en ils differents ielis d’ulivas, quellas procuran ina cuschina ligera e d'auta qualitad. Ma era la tradiziunala cuschina da sia patria, il Tirol dal Sid è Martin Dalsass restà fidel.

Dapi tschintg onns mainan Martin Dalsass il 'Talvo by Dalsass'. E l’avegnir è segirà, ses figl Andrea cun la partenaria Dora Ferrarini sa participeschan cun grond engaschi e cun ideas innovativas en il service dal enconuschent restaurant.

RR actualitad 11:00

Artitgels legids il pli savens