Siglir tar il cuntegn
cuntegn

Suvlaki, Gyros e Capretta Tratgas dal Tirol dal Sid cun Florian Unterkalmsteiner

Florian Unterkalmsteiner preschenta en «tips trics e tacs» spaisas tipicas dal Tirol dal Sid. Quatter spezialitads culinaricas fan regurdar a sia uffanza en il Tirol dal Sid.

Florian Unterkalmsteiner en ses restaurant.
Legenda: Florian Unterkalmsteiner en ses restaurant. RTR, Sergio Guetg

Il Sarntal en il Tirol dal Sid

Florian Unterkalmsteiner è creschì si en il Sarntal 20 km en il nord da Bozen. El è vegnì il 1986 en il Surses.

Il protagonist da la cuschina dil Tirol dal Sid è gastronom a Savognin e maina er in restaurant da muntogna a Radons.

Ils hobis da Florian Unterkalmsteiner èn il FC Bayern München ed il EHC Cuira. Florian Unterkalmsteiner organisescha da temp en temp era viadis culturals culinarics.

Sia spaisa preferida èn ils «Südtiroler Speckknödel».