Siglir tar il cuntegn
cuntegn

Suvlaki, Gyros e Capretta Spezialitads dal Portugal cun Maria Cathomas-Da Silva

Maria Cathomas-Da Silva dal Portugal preschenta en «Tips, trics e tacs» spaisas da sia patria en il nord dal Portugal. Quatter recepts che dostan fomaz e per buccas finas che han gugent dultsch.

Maria Cathomas-Da Silva
Legenda: Maria Cathomas-Da Silva Marionna Lombriser

Maria Cathomas-Da Silva è oriunda da São Martinho das Chãs en la vischnanca dad Armamar ch'è situada en la regiun Douro Litoral. Ella è vegnida il 1984 en il Grischun ed ha lavurà en la gastronomia. Ensemen cun ses um Sievi Cathomas ha ella manà durant 24 onns l'ustaria Surselva a Breil. Uss lavura Maria Cathomas-Da Silva en l'hotel Kistenpass sco allroundra. En ses temp liber va ella gugent a viandar ed è era gia stada sin il Piz Tumpiv sur Breil. Da stad cultivescha Maria Cathomas-Da Silva cun passiun ses iert e sias flurs. D'enviern va ella gugent sin pista.

São Martinho das Chãs