Siglir tar il cuntegn
Inhalt

Suvlaki, Gyros e Capretta Spezialitads da l'Ollanda cun Pascal Berther-Dekker

En «Tips, tric e tacs» dal mais da december preschenta Pascal Berther-Dekker spaisas da sia patria en il nord da l'Ollanda. I dat il recept per il past naziunal, per ina schuppa che stgauda, per pesch en ina buna panada e per cullas dultschas da Silvester.

Pascal Berther-Dekker
Legenda: Pascal Berther-Dekker RTR, MARIONNA LOMBRISER

Pascal Berther-Dekker è oriunda da Bergen en il nord da l'Ollanda. Suenter sia scolaziun da gastronomia e hotellaria è ella vegnida en Svizra il 1994 e viva uss dapi 22 onns a Sedrun. Ella ha in figl da quindesch ed ina figlia da quatter onns. Pascal Berther-Dekker maina la chasa da giuvenils e da vacanzas Aurora a Sedrun, nua ch'ella cuschina savens per grondas gruppas. En ses temp liber dat ella golf e s'engascha er en l'organisaziun da ROCKseDRUN. Emprendì rumantsch ha Pascal Berther-Dekker a la lavur e cun sia famiglia ch'ella puprogna gugent cun spaisas da l'Ollanda.

Bergen en il nord da l'Ollanda