Risotto e polenta enconuschan ins en l'entira Svizra sco spezialitad dal sid – sco spezialitad tessinaisa. Main enconuschenta è però forsa la cazzöla (er numnada casöla, cassoela, cazzuola...). Quai è ina spaisa fatga cun charn-portg e versa ch'ha ragischs lombardas, ma ch'è er fitg impurtanta per la cuschina tessinaisa. A la cazzöla deditgescha il Tessin dapi tschintg onns er ina manifestaziun, numnadamain «la settimana della cazzöla» ch'ha gì lieu dals 27 da schaner fin ils 5 da favrer.
«La cazzöla»
Spezialitads culinaricas na mancan betg en il Tessin.
Abunar
Per pudair abunar quest podcast duvrais Vus ina software cumpatibla cun podcast u ina app. Sche Vossa app n'è betg en la glista sura, lura pudais copiar la feed URL manual en Vossa app da podcast u software.
Parter